EDUKACIJA U POSLU

Tena Rovinj - Edukacija

Stručno obrazovanje

Podupiremo specijalizaciju zanimanja nadogradnju noktiju, preko specifičnih tečajeva. Temelje za operatoricu, osim najboljeg materijala je poznavanje okretnosti i varijante njegove upotrebe.
Garantiramo kontinuirani oslonac: tko je pohađao naše tečajeve može upotrebljavati naše proizvode, računajući uvijek, tokom profesionalnog života, na našu tehničku, telefonsku, telematsku, izravnu podršku.
VISOKA KVALITETA, PROFESIONALNOST, FORMIRANJE, POTPORA. Naši tečajevi se održavaju mjesečno u cijeloj Hrvatskoj, kod naših distributera, kod naših kvalificiranih operatera koji su u svoje vrijeme formirani i periodično ažurirani.

 

Prije otvaranja Doktor Fish Centra educira se osoblje o održavanju i prehrani ribica Garra rufa i ujedno o svakodnevnom održavanju akvarija. Cijela edukacija je uključena u cijenu već naručenog postolja, pri kojem nakon završene edukacije dobijate Potvrdu o stručnom osposobljavanju i svu relativnu informaciju i priručnik. Ujedno vam ostaje telefonska dostupnost i oslonac u daljnnjem radu u svakom momentu.