TEČAJEVI

alt

ODABERI POSAO KOJI VOLIŠ,
I NEĆEŠ MORAT RADITI NITI JEDAN DAN U TVOM ŽIVOTU........Naša tvrtka nije ograničena samo na prodaju kvalitetne kozmetike, već ima primarni i paralelni cilj razvijanja formiranja i usavršavanja tehničarka u svijetu onih koji smatraju ruke, a posebno nokte, svojom profesijom. Nudimo  tečajeve raznih vrsta i vještina, specijalizacije, prilaganjem potrvrde i/ili svjedodžbe o sudjelovanju, nakon što prođete specifičan profesionalni test. Tehničko osoblje se sastoji od figura koje se mogu pohvaliti maksimalnom sposobnošču u pogledu stručnosti i stručnog usavršavanja. Na našim tečajevima možete naučiti koncepte potrebne za prepoznavanje nokta, eventualne patologije, interveniranja ili preusmjeravanja klijenta liječniku. NE SAMO: smatramo da  je kontinuirana podrška baza svih potreba. Tko pohađa naše tečajeve biti će trajno pračen (tokom profesionalnog života). OSNOVNITEČAJ NADOGRADNJE NOKTIJU, TEČAJ PRODUŽIVANJA ŠABLONAMA, TEČAJ TIPSA, NAPREDNI TEČAJ, ONIKOFAZIJA, TEČAJ NWS, TEČAJ PODOTECH estetski, TEČAJ PODOTECH kurativni (KOJI ODRŽAVA PODOLOG), TEČAJ NAIL ART 1 i 2 stupanj, TEČAJ EKSTREMNI NAIL ART, TEMATSKI TEČAJEVI, NAPREDNI TEČAJ MIKRO SLIKARSTVA, TEČAJ INTEGRATIVNOG TEČAJA ZA PROMJENU PROIZVODA.


Program osposobljavanja za obavljanje poslova GELIRANJA NOKTIJU odobren je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i po završetku se kao zanimanje upisuje u radnu knjižicu. Program provodi Ustanova za cjeloživotno učenje Magistra iz Pule u suradnji sa edukatoricom Tatjanom Derežić Berto.

 TEČAJEVI

OSNOVNI TEČAJEVI NADOGRADNJE NOKTIJU 4 dana
OSNOVNI INDIVIDUALNI TEČAJ NADOGRADNJE NOKTIJU 3 dana
TEČAJ PRODUŽIVANJA SA KALUPIMA 1 dan
TEČAJ TIPS 1 dan
NAPREDNI TEČAJ - ONICOFAZIJA 1 dan
TEČAJ NWS - Nail Wellness System 1 dan
TEČAJ  FOOT SYSTEM - estetski 1 dan
TEČAJ  FOOT SYSTEM - kurativni i estetski 2 dana
TEČAJ Kylua Nail Art osnovni 1 dan
TEČAJ Kylua Nail Art krajnji 2 dana
INDIVIDUALNI TEČAJ Po danu
NAIL PARTY 1 dan

Najviše 8 sudionika po tečaju. Cijene  tečajeva i termini po dogovoru.

 

 Tečajevi se održavaju mjesečno diljem Hrvatske. Za sve informacije obratite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (nastava se održava i individualno po zahtjevu).