O NAMA

Od 2010 godine prisutni na Hrvatskom tržištu......

Tatjana Derežić Berto (1974.g). od 1992 g. “honorarno” ulazi u svijet nadogradnje noktiju i upotrijebe gelova, zatim ozbiljnije, nakon isprobanih raznih metoda (akril i gel tehnika) i gelova tokom kojih stjeće priznanja na europskom nivou i od vodećih estetskih europskih škola, medalja i pohvala na natjecanjima tehničara za nokte upoznaje nove proizvode bez štetnih kemijskih kiselina koji odgovaraju njenim visokim zahtjevima i potraživanjima, jer se razlikuju od drugih, za liniju uv-gelova obogaćenih sa stabilizatorima i za apsolutnu odsutnost kemijskih kiselina. Certifikat kvalitete - UNI EN ISO 9001:2000.
 Zbog velikog interesa započinje sa certificiranim edukacijama; geliranja noktiju, nail arta, onikofazičnih noktiju, podo geliranja, itd. Osim beauty centra, kozmetičkih salona i sl., veliki interes za edukaciju svojih kadrova pokazale su i hoteljerske kuće koje u svojoj ponudi imaju Wellness i SPA centre kao npr. Maistra iz Rovinja.
U 2011 g. pokreće Program osposobljavanja za obavljanje poslova GELIRANJA NOKTIJU odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH., u suradnji sa Ustanovom za cjeloživotno učenje Magistra iz Pule, gdje i sama radi kao predavač..
Nije ograničena samo na distribuciju kvalitetne kozmetike, već ima primarni i paralelni cilj razvijanja, formiranja i usavršavanja tehničarka u svijetu onih koji smatraju ruke, a posebno nokte, svojom profesijom.
Čvrsto temelje za “onikotehničarku” je detaljno poznavanje materijala u svim njegovim segmentima i karakteristikama kao i konstantna edukacija i usavršavanje znanja .
 
Enzo Berto (1972 g.) od 2012. zapoćinje u Hrvatskoj sa distribucijom, montažom, edukacijom Doktor Fish - Garra Rufa ribice već poznate po svijetu po svojim beneficijama prirodne manikure i pedikure.

 

alt